Manieren om gehydrateerd te blijven tijdens het thuiswerken

Terwijl werknemers over de hele wereld zich de komende weken neerleggen, willen de Quench Water Experts ervoor zorgen dat u er alles aan doet om uw immuunsysteem op zijn best te laten functioneren tijdens uw tijd binnenshuis. Een eenvoudige stap die u kunt nemen om uw immuunsysteem te versterken, is uw waterinname te verhogen. Onderzoekers zijn van mening dat het handhaven van de lichaamsvloeistof balans de risico’s op bepaalde ziekten en infecties kan helpen verminderen.

Toch kan het tegenwoordig wat lastiger zijn om goed gehydrateerd te blijven, vooral als je gewend bent toegang te hebben tot gefilterd en bruisend water van een waterdispenser van Brita terwijl je aan het werk bent. Vrees niet, hoewel een point-of-use (POU) waterkoeler ideaal is, zijn er andere manieren om uw cellen gelukkig en gezond te houden terwijl u op afstand werkt.

Volg deze 5 tips om ervoor te zorgen dat je gehydrateerd blijft tijdens het thuiswerken.

Drink de juiste hoeveelheid water voor je lichaam.

Elke persoon is anders en elk lichaam heeft een andere hoeveelheid water nodig om te gedijen. Experimenteer om te zien hoeveel water je precies nodig hebt. Volgens de Universiteit van Pennsylvania is een gemakkelijke vuistregel om je lichaamsgewicht in tweeën te delen en ernaar te streven elke dag zoveel ons water te drinken. 

Houd de hele dag een waterfles aan je zijde.

Pak je favoriete herbruikbare waterfles vast en neem hem overal mee naartoe. Bewaar het naast je nachtkastje, laat het op je bureau liggen, plaats het naast je op de grond tijdens die intense Beach Body workouts. Als je de hele dag een volle waterfles aan je zijde hebt, is de kans groter dat je gehydrateerd blijft.

Stel alarmen in om jezelf eraan te herinneren een paar slokjes te nemen.

Een voordeel van de hele dag in huis zijn, is dat je nooit ver van de koelkast verwijderd bent. Stel een alarm in om eens in de paar uur af te gaan. Dit geeft je de kans om je waterfles te vullen, je benen te strekken en je ogen een snelle pauze van het scherm te geven.

Vermijd voedsel en dranken die uitdrogen.

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar bepaalde dranken en voedingsmiddelen kunnen je cellen nog meer uitdrogen. Koffie, alcohol en zoute voedingsmiddelen hebben allemaal de hydraterende effecten. Het kan verleidelijk zijn om iets zouts te eten terwijl je je favoriete Netflix show aan het bingen bent. Al die stoffen zijn prima met mate. Als je echter van plan bent om je een beetje te verwennen, zorg er dan voor dat je daarna hydrateert.

Voeg een beetje smaak toe.

Een beetje vruchtensap in je gefilterde water knijpen kan van een saaie verplichting een verfrissende pauze maken. Trakteer uzelf op een scheutje citroen of limoen. Gewoon een spritz van je favoriete fruit kan het water helpen om beter te smaken, zodat je er meer van zult drinken. Wil je meer ideeën om pit aan je water toe te voegen? Klik hier voor 6 tips om je water te upgraden en je hydratatie doelen te verpletteren.

Aanbevolen Artikelen