Top 3 – Bedrijfsuitjes Amsterdam in de zomer | Uitjesbureau

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Trakteer je collega’s met een bedrijfsuitje in Amsterdam tijdens de zomermaanden! De stad biedt een breed scala aan spannende en leuke activiteiten die perfect zijn om de teamgeest te versterken en een welverdiende onderbreking te bieden van de dagelijkse werkzaamheden. In dit artikel delen we enkele van de beste zomerse bedrijfsuitjes in Amsterdam en waarom ze een geweldige keuze zijn voor jouw team.

Escape Room door de grachten van Amsterdam| Canal Escape

Als je op zoek bent naar een unieke en avontuurlijke ervaring, overweeg dan een escape room op de beroemde grachten van Amsterdam. Vaar langs schilderachtige waterwegen zoals de Herengracht en de Prinsengracht, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de historische architectuur en bruggen. Gedurende de vaart en ook aan wal word je uitgedaagd en ondervraagd om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Het is een teamactiviteit, die niet alleen voor veel plezier zorgt, maar ook de samenwerking en communicatie tussen teamleden versterkt. Iedereen zal goed moeten samenwerken om de uitweg van deze escape room op het water en aan wal te ontdekken. De groep wordt opgedeeld in teams van 6 tot 8 personen en elk team gaat op pad met een tablet en de nodige spelmaterialen.

Teambuilding op het strand | Beach Escape

Op slechts een steenworp afstand van Amsterdam vind je prachtige stranden, zoals Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Organiseer een dag vol teambuildingactiviteiten op het strand, zoals strandvolleybal, frisbeeën of wellicht een spannende Beach Escape. Het strand biedt de ideale omgeving om te ontspannen, samen te werken en nieuwe energie op te doen. Na de activiteiten kunnen teamleden genieten van een verfrissende duik in de zee of ontspannen op het zand terwijl ze genieten van de zon. De Beach Escape is een spannend ontsnappingsspel waarbij de teams door middel van uitdagende opdrachten steeds dichter bij de ontsnappingslocatie komen.

Culinaire ontdekkingsreis | Walking Dinner Amsterdam

Amsterdam is een smeltkroes van culinaire hoogstandjes, en een culinaire ontdekkingsreis is een geweldige manier om het team te trakteren op een onvergetelijke ervaring. Organiseer een culinaire wandeltocht door de stad, zoals een Walking Dinner, waarbij je verschillende lokale eetgelegenheden bezoekt en de diverse keukens van Amsterdam proeft. Van Nederlandse lekkernijen tot internationale gerechten, je team zal worden verwend met heerlijke smaken terwijl ze samen genieten van een gastronomisch avontuur. Niet alleen is deze avond bedoelt om te genieten van culinaire gerechten, maar daarnaast krijgt de hele groep na elke gang een rondleiding door de stad met een professionele stadsgids. Deze middag of avond combineert culinair genieten met het ontdekken van onze hoofdstad, kortom een geweldige teambuilding activiteit!

Sluit de dag af met een barbecue in Amsterdam

Tijdens een zomers bedrijfsuitje in Amsterdam kan een heerlijke barbecue natuurlijk niet ontbreken. Dit is mogelijk bij verschillende horecalocaties, maar kan natuurlijk ook op het strand georganiseerd worden bij een sfeervolle strandtent. Geniet van de ondergaande zon, terwijl je met je voeten in het zand een heerlijke (vega) hamburger van de grill opeet. Met de zomerse bedrijfsuitjes in Amsterdam is er voor elk team iets spannends te beleven. Wil je meer weten over onze zomerse activiteiten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanbevolen Artikelen