Bescherm je bedrijf zo goed mogelijk

Het spreekt voor zich dat je je bedrijf zo goed mogelijk beveiligt tegen allerlei onaangename zaken. Zo heb je er natuurlijk voor gekozen om brand- en koolmonoxidemelders op te hangen. Je hebt camera’s geplaatst en deze aangesloten op een beveiligingssysteem dat bij gevaar direct melding geeft aan de meldkamer. Er hangen bouwlampen die zijn aangesloten op een sensor en die het hele terrein in het zonnetje zetten, ook als het midden in de nacht is. Je sloten zijn allemaal voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen en je hebt alle belangrijke ruimtes en alle computers voorzien van codes. Maar er is meer. Heb je al over het hekwerk rond je parkeerplaats nagedacht?

Een hek werkt niet uitnodigend

En dat is precies wat je wilt. Je wilt een hek rond je terrein dat je goed kunt afsluiten als je, aan het eind van de werkdag, naar huis gaat. Een hek, zeker wanneer je kiest voor een hekwerk met flinke punten, nodigt niet direct uit en maakt ook dat inbrekers zich wel twee keer bedenken voor ze iets van jouw bedrijfsterrein willen meenemen. Bestel een dubbelstaafmat hekwerk online en zie zelf dat je veel minder overlast hebt op je terrein. Zo’n stevig dubbelstaafmat hekwerk werkt al afschrikwekkend. Ook voor hangjongeren die graag, in het donker, op jouw terrein komen en er dan een enorme troep van maken. Zij zullen op zoek gaan naar een andere plek. Opgeruimd staat netjes.

Maak het hek gebruiksvriendelijk

Het kan zijn dat je, bijvoorbeeld, een transportbedrijf hebt waar dag en nacht vrachtwagens af en aan rijden. Je wilt dan niet dat je chauffeurs iedere keer als ze voor het hek staan moeten aanbellen of de cabine moeten verlaten om het terrein op te kunnen. Poort automatisering is dan dé oplossing. Op die manier kan je mensen toegang geven, bijvoorbeeld door het intoetsen van een code of zelfs via kentekenherkenning. Is de vrachtwagen door de poort gegaan? Dan sluit deze zich automatisch weer.

Je voorkomt zo dat ongewenst bezoek je terrein betreedt. Hierdoor hou je niet alleen het terrein een stuk netter, er wordt geen rommel meer gemaakt, maar je zorgt er ook voor dat mensen met minder goede bedoelingen niet zomaar bij je bedrijfspand kunnen komen.

Aanbevolen Artikelen