9 manieren om echt (snel) online geld te verdienen deel 2

Designed by Freepik

 

Dit is het tweede deel van de serie online geld verdienen. Heb je deel 1 nog niet gelezen? dan raad ik je aan dat eerst even te doen.

Ben  je er weer? dan gaan we nu verder met de volgende manieren van online geld verdienen.

6. Geld verdienen met social media

 

Geld verdienen met social media wordt steeds populairder, heb je een instagram/twitter account met veel volgers of een Facebook account met veel vrienden dan kun je hier geld mee verdienen! 

Er zijn heel veel creatieve manieren om online geld te verdienen met social media. To get your creative juices flowing geef ik je hier een aantal voorbeelden.

 

Geld verdienen met Instagram

 

1.      Affiliate marketing. post op je instagram account aantrekkelijke afbeeldingen van de producten van je partner (bedrijf). Wanneer je een sale maakt via je affiliate link (die je van je partner krijgt) verdien je hier commissie over. 

2.      Gesponsorde posts. Gesponsorde posts zijn in feite niets anders dan foto’s of video’s waarin een of meerdere producten getoond worden. Vaak worden hier @mentions, hashtags “#” en/of links gebruikt.

3.      Je instagram account verkopen. Als je al veel tijd en moeite in je instagram account hebt gestoken maar je ziet er verder geen toekomst in. Loont het de moeite om je instagram account te koop aan te bieden.

Geld verdienen met Facebook 

Het is belangrijk dat je een groot publiek hebt dat interesse heeft in het product dat je aanbied. Tevens is het belangrijk dat je veel engagement op je Facebook pagina hebt.

1.      Creëer goede content voor je publiek. En meld je aan bij affiliate programma’s en/of ad networks. Als je er voor kiest om beide manieren toe te passen kies dan voor producten/ diensten die elkaar aanvullen. Zo kan je met beide manieren tegelijk geld verdienen.

2.      Deel je content op de juiste tijdstippen., verschillende kanalen deel je content nogmaals na een aantal dagen.

3.      Je eigen product/bedrijf promoten.

Geld verdienen met Twitter

 

1.      Gesponsorde tweets. 

2.      Verkoop je eigen product/dienst.

3.      Affiliate marketing.

 

7. Geld verdienen met online poker

Designed by Freepik

 

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Geld verdienen met online poker is zeker geen makkelijke manier om snel rijk te worden. Deze manier van geld verdienen heeft echter wel de potentie om je snel rijk te laten worden. 

Het motto is: high risk means high profability.

 

Wat is poker nou eigenlijk?

 

Deze vraag is niet altijd even makkelijk te beantwoorden. De oorzaak hiervan is dat de naam “poker” betrekking heeft op meerdere onderdelen. Om je een zo makkelijk mogelijk antwoord te geven. 

Poker is een kaartspel waarbij je speelt tegen diverse andere spelers. Je moet hen uiteraard proberen te verslaan. Dit doe je door te bluffen en slim keuzes te maken.

 

Hoe verdien je je geld met pokeren?

 

Bij het pokeren verdien je geld door het potje te winnen. Als je wint krijg je je eigen inleg terug. De winst is de inleg van de andere spelers. 

Als je goed bent in pokeren, jij en je tegenspelers veel geld inleggen kan je heel veel geld verdienen meteen potje poker. Er van uitgaande dat je het potje wint natuurlijk.

Online poker kun je spelen op het moment dat jij dit wilt.

 

Beginnen met online pokeren 

Om te beginnen met online poker raad ik je aan eerst het spel goed onder de knie te krijgen alvorens je begint te spelen met echt geld.

1.      Doe onderzoek naar de betrouwbaarheid van de online casino’s en meld je dus niet zomaar ergens aan.

2.      Maak een gratis demo account aan waar je kunt spelen met nep geld. Oefen net zo lang tot je alle spelregel goed kent. Ook doe je er verstandig aan diverse strategieën te leren.

3.      Zet niet meer geld in dan je kan missen.

8.      Geld verdienen met artikelen vertalen

Bij het vertalen van teksten krijg je een tekst toegewezen van het bedrijf waarvoor je werkt. Omdat heel veel mensen Engels kunnen spreken zijn er veel mensen die vertalen van of naar het Engels. 

Als je meerdere talen kunt spreken en bijvoorbeeld een Spaanse tekst naar het Nederlands kunt vertalen of andersom heb je minder concurrentie en kan je meer verdienen.

Het is dus belangrijk dat je ten minste twee talen goed beheerst.

Beginnen met online vertalen 

Er zijn verschillende bedrijven waar je kan werken. Je zou bijvoorbeeld aan de slag kunnen bij Odesk. Dit is een site waar opdracht gevers en freelancers bij elkaar komen. Het vertalen van artikelen is dus niet het enigste wat je met deze site kan bereiken.

Het voordeel van Odesk is dat ze geen vereiste testen hebben die je moet halen voordat je kan beginnen.

Bij Odesk kan iedereen dus gewoon beginnen, in tegenstelling tot Gengo.

Bij Gengo moet je een test doen om aan te tonen dat je de taal goed beheerst. Het gevolg hiervan is dat je minder concurrentie hebt. Je krijgt ook beter betaald.

Als je goed kunt vertalen en je kan ook een beetje snel typen kan je hiermee rond de 40 dollar per uur mee verdienen.

De test kan je zo vaak doen als je wilt. Het maakt dus niet uit als je het niet meteen haalt.

 

9. Geld verdienen met online mlm

 

Designed by Freepik

 

Mlm staat voor Multi-level marketing ook wel netwerkmarketing genoemd. 

Mlm heeft naar mijn mening ten onrechte een slechte naam gekregen. Ik ga niet ontkennen dat er slechte mlm bedrijven bestaan. Die zijn er wel degelijk.

Aan de andere kant zijn er ook goeie mlm bedrijven waarmee je wel echt geld kunt verdienen. Ik zal zo meteen wat vertellen over mijn ervaring met netwerkmarketing.

Het verschil tussen mlm en een piramide schema is erg klein. Het zit hem voornamelijk in het doel. Zo is het doel bij mlm om door middel van direct selling producten aan de man te brengen.

Bij een piramide schema is het de bedoeling mensen te beroven van hun geld. Het liefst zoveel mogelijk mensen.

Echter hoe meer mensen hebt die de producten verkopen aan andere mensen hoe meer producten je ook daadwerkelijk verkoopt.

Mensen die producten verkopen worden ook wel distributeurs genoemd. Binnen mlm heb je de keuze om ervoor te kiezen of je de producten wilt verkopen (direct selling) en/of dat je een organisatie op gaat bouwen, ook wel mensen recruiten genoemd.

Door middel van het opbouwen van een organisatie is het goed mogelijk om een passief inkomen op te bouwen. Je kan dit naast je huidige baan doen als part time werk.

 

Waarom word mlm door het grote publiek weg gezet als een scam?

 

De rede hiervoor is dat het grootste deel van de mensen die begint met netwerkmarketing faalt. Ze falen omdat ze geen idee hebben hoe ze hun business op moeten bouwen. Het is een skill die je moet leren. 

Veel mensen nemen de tijd en moeite niet om deze skill te leren. Het is immers makkelijker om simpelweg te verkondigen dat mlm niet deugt in plaats van de fout bij jezelf te zoeken.

Het is absurd om te denken dat je simpelweg je vrienden familie en kennissen in de business moet krijgen en dat je dan de basis hebt om een solide business op te bouwen.

Iedereen kan deelnemen aan mlm of naja iedereen….. Iedereen die 18 jaar of ouder is.

Het probleem is dus dat iedereen mee kan doen maar niet iedereen kan verkopen. Om te slagen binnen mlm moet je kunnen verkopen.

Het slechte nieuws is dat lang niet iedereen kan verkopen.

Het goede nieuws is dat “verkopen” een skill is die je kunt leren.

Ongeacht het bedrijf of product waarmee je werkt.

Je netwerkmarketing business gaat zichzelf niet bouwen en slapend rijk worden zit er niet in. Je zult echt aan de bak moeten.

 

Designed by Freepik

Hoe verdien je geld met Multi-level marketing?

 

Zoals ik al zei zijn er meerdere manieren om geld te verdienen. Je hebt direct selling en je kan een organisatie opbouwen. Het meeste geld is te verdienen met het opbouwen van een organisatie (ook wel een downline genoemd).

 

Wat is het verschil tussen de normale werkwijze binnen netwerkmarketing en de online variant?

 

·         Je kunt een lijst maken met namen van vrienden, familie of andere personen die je kent redelijk goed kent en dus in je warme markt zitten. Om deze vervolgens mee te nemen naar een presentatie. 

·         Ook is het een mogelijkheid om door middel van een website online leads te genereren

 

Welke manier denk dat het meeste effectief is?

 

Het online genereren van leads natuurlijk. 

Ga maar na. Duizenden mensen zoeken elke dag online naar de oplossing die jou (mlm) bedrijf te bieden heeft. Wat je moet doen is zorgen dat deze mensen van je bestaan af weten. Dat kun je het best online doen.

Ik zeg niet dat het geen zin heeft om namenlijsten te maken en deze mensen vervolgens te benaderen en mee te nemen naar een presentatie. Je kan deze manier heel goed gebruiken als aanvulling op je online strategie. 

Sterker nog. Ik raad je aan om offline mlm (mensen meenemen naar presentaties etc) te combineren met online mlm.

Echter is het hoogst waarschijnlijk dat geen enkele van de mensen van je namenlijst naar jou gekomen maar ging jij naar hen…. Wat je eigenlijk wil is dat mensen naar jou komen. Dit heeft meerdere voordelen maar de belangrijkste is dat deze mensen doordat ze naar jou toekomen laten zien dat ze interesse hebben in het geen dat jij te bieden heb.

 

Hoe wordt je succesvol met netwerkmarketing?

 

Om het zo simpel mogelijk te verwoorden: je wordt succesvol wanneer je andere mensen helpt succesvol te worden. 

Ga maar na. Wanneer je de hele tijd alleen mensen moet recruiten om onder de mensen in je downline te plaatsen gaat het langer duren dan wanneer je je downline leert mensen te recruiten. Dan kan het zo zijn dat je een team hebt van 30 man die stuk voor stuk mensen aannemen.

Je begrijpt wel dat je met een team meer bereikt dan alleen.

 

Hoe bouw je een succesvolle downline op?

 

1.      Lead by example. laat je downline zien wat ze moeten doen om ook succesvol te worden. Het liefst door middel van een proven method die makkelijk na te doen is. Wees niet iemand die zoveel mogelijk mensen aanneemt en niet de tijd neemt om zijn of haar downline de fijne kneepjes van het vak te leren. 

2.      Leer je downline mensen in te schrijven. Om op lange termijn succesvol te zijn is het van belang dat je je downline leert hoe ook zij mensen in kunnen schrijven. Je inkomen komt uit de omzet die je team genereert. Om er voor te zorgen dat er geen mensen vroegtijdig stoppen moet je ervoor zorgen dat de leden van je team zo snel mogelijk geld gaan verdienen.

3.      Marketing is a numbers game. Veel mensen zullen ‘nee’ zeggen tegen je. Dit is niet erg, het is geen persoonlijke nee. Het is belangrijk dat je gewoon door gaat, want er zijn ook mensen die “ja” tegen je zullen zeggen. Je moet alleen weten waar je die mensen (online) vind.

Designed by Freepik

 

Om maar een voorbeeld te noemen….

Stel je bent distributeur bij een mlm bedrijif dat verzorgingsproducten verkoopt. Je klanten zou je dan bijvoorbeeld op een beautyblog kunnen vinden. Als dit blog gastbloggers accepteert kan je een leuk artikel met een link naar jou site schrijven op dat blog.

En je zult zien dat er gekwalificeerde leads (mensen die interesse hebben in jouw product/dienst) vanzelf naar jou toe komen.

 

Welke manieren van online verdienen ik zelf toepas

 

Zoals beloofd aan het begin van dit artikel vertel ik nu welke manieren ik gebruik (naast wat je net al las over mijn ervaring met netwerken) 

Naast netwerken maak ik gebruik van mijn blog, en social media marketing.

Ik ben van mening dat het belangrijk is om meerdere inkomsten bronnen te hebben voor het geval er 1 kapot gaat om het zo maar even te zeggen.

Ik denk dat het hebben van 3-4 inkomsten bronnen wel handig is.

 

Met welke manieren van online geld verdienen heb jij succes? Hoe heb je het gedaan?

2 comments On 9 manieren om echt (snel) online geld te verdienen deel 2

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer