9 manieren om echt (snel) online geld te verdienen deel 1

Designed by Freepik

Vandaag de dag zijn er duizenden artikelen over online geld verdienen

Of misschien wel meer, maar zijn het er wel genoeg?

Het probleem is juist dat er een groot gedeelte van die artikelen gewoon ‘sales pitches’ zijn die je eigenlijk er van zouden moeten overtuigen om je ergens voor aan te melden.

Vaak zijn dit artikelen waarin ze je vertellen hoe je snel rijk kan worden. In dit artikel laat ik je zien hoe je echt online geld kunt verdienen. 

Als je een manier zoekt om snel rijk, dus financieel onafhankelijk, te worden is dit niet het juiste artikel voor jou. 

Snel geld verdienen is online zeker mogelijk echter, als je doel om een maandelijks inkomen of meer via internet te verdienen is, zal je er tijd en moeite in moeten steken.

 Aan het eind van dit artikel vertel ik welke manier ik heb gekozen maar laat ik je eerst kennis maken met de mogelijkheden die er zijn en hoe je deze kunt benutten.

1. Geld verdienen door affiliate marketing

Met affiliate marketing is het goed mogelijk om een full time inkomen per maand te behalen.

Als je een website met veel bezoekers heb, kun je hier eenvoudig geld mee verdienen. Wat je moet doen is op je website advertenties plaatsten van adverteerders.

Er is altijd wel een adverteerder die een product of dienst aanbied dat correspondeert met de inhoud van jouw site. Je moet er wel rekening mee houden dat je geen product neemt dat concurreert met hetgeen dat jij aanbied op jouw website.

Daarmee probeer ik het volgende te zeggen: Stel je verkoopt tractors op je website dan is het niet handig om van iemand anders tractors advertenties op jouw site te plaatsen.

Dit kan er voor zorgen dat je minder van je eigen product verkoopt en dus minder winst maakt. Wat je bijvoorbeeld wel kan doen is op zoek gaan naar een adverteerder die onderhoud aan  tractors verricht.

 Dit concurreert niet met hetgeen dat jij te bieden hebt en je klanten hebben er wat aan. Een win-win situatie als je het mij vraagt.

De advertenties kunnen geplaatst worden in de vorm van een banner maar ik heb gemerkt dat een tekstlink beter werkt.

Wil je een complete handleiding voor Affiliate Marketing die je gemakkelijk stap voor stap kunt nadoen bekijk dan eens de Affiliate Marketing revolutie.

2. Geld verdienen door enquêtes in te vullen

 Dit is één van de manieren die ik persoonlijk wat minder fijn vind en je ook niet zou aanraden, maar er zijn mensen die het wel leuk vinden dus noem ik het toch maar even.

Als je graag je mening geeft over producten of diensten die bedrijven aanbieden dan kan je je aanmelden bij diverse bedrijven. Wanneer je dit doet krijg je met enige regelmaat enquetes voorgeschoteld die je daarna moet invullen en daar krijg je dan voor betaald.

Dit kan zijn in de vorm van geld, punten(die je kan inwisselen voor geld) of cadeaubonnen. je kan zelf bepalen wanneer je de enquetes invult.

De winst per enquete is rond de 1 euro, dit is dus niet zo hoog maar het is wel een manier om snel geld te verdienen.

3. Geld verdienen met aandelen

Designed by Freepik

Vroeger was je genoodzaakt naar de beurs te gaan als je aandelen wilde verhandelen, tegenwoordig kan dit ook online. Het is maar wat je voorkeur heeft.

Wanneer je geld wilt verdienen met aandelen is het van belang dat je het aandeel waarin je geïnteresseerd bent leert kennen.

Door meer te leren over de aandelen waarin je wilt gaan handelen ben je beter in staat de juiste keuzes te maken.

Er zijn twee manieren waarop je geld kan verdienen met aandelen.

 Je kan handelen op korte termijn of op lange termijn aandelen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het snel genereren van een inkomen doe je er verstandig aan om op korte termijn aandelen te verhandelen. Het snel verhandelen wordt mogelijk gemaakt door online stockbrokers. Een bijkomend voordeel is dat je hier ook kan profiteren van koers dalingen.

 Je kunt natuurlijk ook naar de beurs gaan en daar aandelen kopen voor de lange termijn.

Met deze fysieke aandelen is het alleen mogelijk te profiteren van koers stijgingen.

Geld verdienen op de beurs is niet iets dat je zomaar even doet. Je moet verstand van zaken hebben en dus goed weten waar je mee bezig bent. Ook is het zo dat op korte termijn handelen anders werkt dan op lange termijn handelen.

Leer eerst alles dat je moet weten over handelen in aandelen voordat je eraan gaat beginnen.

Wanneer je de nodige kennis hebt opgedaan is het goed mogelijk veel geld te verdienen met je aandelen.

4. Geld verdienen met bloggen

Designed by Freepik

Natuurlijk is geen enkele lijst compleet zonder het onderwerp ‘bloggen’.

 Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met je blog.

 

1.Je producten/diensten via je blog verkopen.

Door te bloggen laat je mensen kennis maken met jou als persoon en de producten/diensten die je te bieden hebt.

Door te bloggen kan je jezelf neerzetten als een autoriteit binnen jouw vakgebied en daarmee bouw je vertrouwen.

 Er zullen mensen zijn die je blogpost tegen komen wanneer deze al meer dan een jaar oud is. Je kan hier dus een passief inkomen mee realiseren. 

2. De meest old school manier om geld te maken met je blog is toch wel advertenties laten plaatsen.

Dit kan je doen met behulp van ‘google adsense’. 

Helaas is het wel zo dat je heel veel bezoekers nodig hebt om een redelijk inkomen te generenen uit deze advertentie inkomsten. De populariteit van deze manier om online geld te verdienen neemt dan ook af.

3. Een manier die we al eerder genoemd hebben: affiliate marketing

4. Membership

Er zijn blogs die een betaalde ‘members only area’ hebben. Dit wordt met name gebruikt voor exclusieve content en is alleen zichtbaar voor de members.

Als je deze manier wilt toepassen op je blog moet je er wel voor zorgen dat je iets gaat creëeren dat waardevol is en niet zomaar ergens anders op een andere site te vinden is.

 Als je nog geen blog hebt raad ik je aan om zo snel mogelijk een blog aan te maken, omdat bedrijven met een blog 97% meer inbound links hebben dan bedrijven zonder blogs 

Want als je meer kwalitatieve links hebt heb je ook meer search engine traffic. Wat uiteindelijk resulteert in meer winst.

Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de consumenten een bedrijf leert kennen via een blog in tegenstelling tot de reguliere ads.

 En 61% van de consumenten maken een aankoop gebaseerd op een blogpost die ze hebben gelezen.

Dus waar wacht je nog op?

5. Freelance artikelen schrijven

Designed by Freepik

Dit is één van de populairste manieren om online geld te verdienen. Als je een passie hebt voor schrijven en als freelancer artikelen wilt gaan schrijven raad ik je aan niet meteen contact op te nemen met bedrijven waarvoor je freelance artiekelen kunt schrijven. 

De reden hiervoor is dat je eerst een portfolio moet opbouwen…

 Je kan daarvoor een persoonlijk blog bij houden waar je maandelijks artikelen voor schrijft. Op die manier kunnen de bedrijven zien wat voor schrijfstijl je hanteert en of je content daadwerkelijk inhoudelijk diepgaand genoeg is.

Een blog beginnen en bijhouden is niet iets dat je zomaar even binnen een dag doet. Het kost veel tijd om een goedlopend blog op te zetten.

 Als schrijven niet jou ding is en je doet het alleen maar voor geld dan kan dit een “nogal” vervelende route worden om te nemen.

Hoe verdien je nou precies geld met artikelen schrijven?

Om te beginnen maak je een account aan. Dit kan je bijvoorbeeld doen bij InfoNu.

Andere sites waar je je kunt aanmelden zijn:

1.      Todio

 

2.      Leerwiki

 

3.      infoyo

  

Wanneer je een account hebt kun je al beginnen met het schrijven van artikelen.

Geld verdienen wordt bij deze manier gedaan door middel van advertenties die bij de artikelen geplaatst worden. Het is daarom van belang dat je je ook aanmeld bij google adsense. Een account aanmaken is gratis en makkelijk om te doen.

Wanneer je je bijvoorbeeld hebt aangemeld bij InfoNu en je artikel af is kan je deze naar hun toe sturen. Je artikel wordt dan beoordeeld.

Als je artikel goedgekeurd is kun je meerdere artikelen gaan schrijven. Die er stuk voor stuk voor gaan zorgen dat je geld gaat genereren uit advertentie-inkomsten.

5. Hoeveel kan ik verdienen?

Hoeveel je kan verdienen met je artikelen hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste is het aantal artikelen dat je produceert. Lets face it, stel dat je 1-2 artikelen per maand schrijft, dan produceer je simpelweg niet genoeg content om goed geld te verdienen. 

Gooi het feit dat je 50% van je inkomsten afstaat aan InfoNu in de mix en je begrijpt al dat die combinatie er voor zorgt dat je weinig verdiensten overhoud. Daarbij is het wel zo dat google adsense je automatisch uitbetaald, máár dan moet je wel 70 euro hebben verdient.

 Als je vastberaden bent om op deze manier geld te verdienen moet je dus veel artikelen produceren. Het liefst populaire/actuele artikelen. 

Om erachter te komen welke artikelen het meest populair zijn kun je kijken naar de volgende punten:

·         Hoeveel social shares heeft een artikel?

·         Hoeveel comments heeft een artikel?

Dit was deel 1 van de 9 manieren om online geld te verdienen.

Benieuwd naar deel 2 ? Klik dan hier!

 

Welke manier van online geld verdienen spreekt  jou het meest aan en waarom?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer